TEPIH SERVIS EXPRESS BEOGRAD

Tepih Servis Express je osnovan sa ciljem da našem tržištu pruži najnoviji i najbolji metod pranja koji je stečen dugogodišnjim iskustvom rada kako ovde kod nas tako i u inostranstvu.

Tepih Servis Express je sa velikim iskustvom u dubinskom pranju i čišćenju tepiha uvideo neke greške koje čine drugi tepih servisi. Isto tako, sve prednosti ostalih tepih servisa spojio je u jedno i takvim iskustvom doveo dubinsko pranje tepiha do zavidnog nivoa.

Tepih Servis Express profesionalnim mašinama čisti sve vrste tepiha uz postojanost boja i očuvanja tkanina uklanjajući kako sveže, tako i stare fleke i mrlje, neutrališe neprijatne mirise, stvara zdravu sredinu za najmlađe, vodi računa o ekologiji i koristi pouzdana sredstva za čišćenje tepiha.

Mnogi tepih servisi u Beogradu su na tržištu, ali tepih servis Express nudi 100% garanciju na obavljene usluge i završen rad. Uočite razliku i postanete stalni klijent tepih servisa Express!

Treba vam dubinsko čišćenje tepiha, pozovite nas, nećete biti razočarani rezultatima! Svi tepih servisi će Vam obećati najbolje dubinsko pranje tepiha ali naša najbolja preporuka su naši stalni klijenti. Vaš tepih servis Express.

TEPIH SERVIS EXPRESS BEOGRAD

Antibakterijska sredstva

Dubinsko pranje svih vrsta tepiha i tvrdih podova antibakterijskim sredstvima.

Pranje mebla

Pranje mebla,
zavesa i čišćenje kože

Pranje vozila

Dubinsko pranje
unutrašnjosti vozila.

Zamena resa

Opšivanje tepiha i
zamena resa.

Besplatan prevoz

Tepih Servis Express Vam obezbedjuje besplatan prevoz.

Poslovni prostori

Pranje i održavanje
poslovnih prostora.

RADNO VREME

Ponedeljak - Nedelja

09:00h - 21:00h

© 2022 Tepih Servis Express - Beograd