Saveti – Pranje tepiha, Čišćenje tepiha, Dubinsko pranje tepiha

Mrlje sa tepiha ili mrlje sa nameštaja možete ukloniti ali samo ako delujete brzo. U tome će Vam pomoći tepih servis Express.

Saveti za pranje tepiha: Očistite mrlje brzo i lako tako što ćete sredstva za čišćenje tepiha, koje ste dobili na POKLON od tepih servisa Express utrljati na flekavu površinu, a zatim čistom tkaninom dobro prebisati.

Većina neprijatnih mirisa koje su klijenti tepih servisa Express tražili da uklonimo sa tepiha, nameštaja i uopste iz stanova i kuća su rezultat kućnih ljubimaca koji borave u zatvorenom prostoru. Ozbiljnost ovih mirisa često je potcenjena jer vlasnici postaju pomalo neosetljivi na miris tokom vremena. Međutim vlažnim danima ili kada postoji mogućnost prodaje kuće miris može postati veoma osetan. Većina sredstava za čišćenje tepiha koja nisu profesionalna a koja neutrališu mirise na tepisima obično su maska za kratko vreme.

Neprijatni mirisi koji dolaze od tepiha mogu se otkloniti ali je potrebno dubinsko pranje tepiha odnosno dubinsko čišćenje tepiha koju Vam najkvalitetnije pruža tepih servis Express (profesionalna snaga i enzim protiv bakterija).

Važan savet: U koliko posedujete kućnog ljubimca a isti izvrši nuždu na vašem tepihu ili nameštaju? Bitno je brzo reagovati! Sadržaj pokupiti suvom krpom zatim malo navlažiti običnom vodom i sipati dosta sode bikarbone kako bi ste neutralisali neprijatane mirise!

TEPIH SERVIS EXPRESS BEOGRAD

Antibakterijska sredstva

Dubinsko pranje svih vrsta tepiha i tvrdih podova antibakterijskim sredstvima.

Pranje mebla

Pranje mebla,
zavesa i čišćenje kože

Pranje vozila

Dubinsko pranje
unutrašnjosti vozila.

Zamena resa

Opšivanje tepiha i
zamena resa.

Besplatan prevoz

Tepih Servis Express Vam obezbedjuje besplatan prevoz.

Poslovni prostori

Pranje i održavanje
poslovnih prostora.

GALERIJA

RADNO VREME

Ponedeljak - Nedelja

09:00h - 21:00h

© 2022 Tepih Servis Express - Beograd